Beauty

Facial NaToJo

45 minuten € 30,-

Created with Sketch.

Facial NaToJo
Heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling bestaande uit: oppervlakte reiniging, diepte reiniging, masker en dag verzorging. Tijdens de behandeling krijgt u een massage van gelaat, decolleté, nek en schouders.

Fruitzuur behandeling

45 minuten € ??,-
Kuur van 4 behandeling €??,-

Created with Sketch.

Fruitzuur behandeling
Deze behandeling is gericht op het vernieuwen van de bovenste huidlaag. Door de fruitzuren die gebruikt worden wordt de bovenste huidlaag gepeeld. U kunt dan ook schilvering van de huid verwachten, echter hoeft dit niet altijd te gebeuren. De behandeling wordt in de herfst en winter voornamelijk gegeven omdat de huid extra gevoelig zal zijn voor zonlicht. De behandeling kan plaatselijk ingezet worden voor bijvoorbeeld rimpels of kleine littekens. Maar ook op het gehele gezicht. De eerste behandeling zal langer duren in verband met een intake die we af nemen om te kijken of u in aanmerking komt voor de behandeling. Het beste resultaat zal u ondervinden bij een kuurbehandeling van minimaal 4 keer en dan om de 2 a 3 weken.

Verven

Wenkbrauwen                      € 10,- 
Wimpers                              € 10,- 
Wenkbrauwen en wimpers   € 15,-

Created with Sketch.

Verven
Verven van wimpers en/of wenkbrauwen.

Epileren

In combinatie met een behandeling € 5,-
Alleen epileren € 10,-

Created with Sketch.

Epileren
Het in model brengen van de wenkbrauwen.

Elleebana Lash Lift

Inclusief verven € 50,-
Exclusief verven € 40,-

Created with Sketch.

Elleebana Lash Lift
Het liften van de eigen wimpers. De Elleebana wimperlift is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers. Het resultaat geeft een mooie natuurlijk krul. Het resultaat blijft gemiddeld 6 tot 8 weken zichtbaar, dit is afhankelijk van de eigen groeicyclus van de wimpers. Klik
hier voor meer informatie.

Wimperextensions (tijdelijk niet mogelijk)

Nieuwe set one by one € 60,-
(incl. 10 ml lash shampoo en mascaraborsteltje)

Created with Sketch.

One by one wimperextensions
Bij de One by One wimperextensions wordt op elke natuurlijke wimperhaar wimperverlenging toegepast door 1 voor 1 elke wimperhaar te voorzien van een extension. Hiermee wordt volume en lengte gecreëerd, met als resultaat een prachtige oogopslag.